Ontwerp en Design
van virusveilige ruimten

Analyseer en reinig de lucht binnenshuis – en
meld de luchtkwaliteit in real time.
CO2-normen, coronabarometer, wetgeving inzake arbeidsplaats, beheersing van aerosolbesmettingen via ventilatie en luchtreiniging… Allemaal regels die de uitbater van een locatie moet naleven of controleren wanneer hij het publiek, personeel en/of bezoekers ontvangt in een binnenruimte.

Clean Air Safe meet de CO2-niveaus in real time en analyseert de configuratie van ruimtes en hun ventilatie. Zo geniet u erkende en op maat gemaakte oplossingen waarmee u bovendien op transparante wijze laat weten dat u constant voldoet aan de veiligheidsnormen en de wetgeving.

ONS BEROEP

Clean Air Safe beveiligt uw ruimtes in real time.

Clean Air Safe is de enige partner die u de volgende diensten en oplossingen kan aanbieden:

 • Een gratis analyse van uw ruimtes en van hun luchtkwaliteit, en een juiste diagnose, conform de normen en de wetgeving.
 • Op maat gemaakte luchtreiniging- en ventilatieoplossingen met controleerbare doeltreffendheid.
 • Een permanente controle van de luchtkwaliteit in uw ruimtes.
 • De real time melding van de resultaten via een volledig bestand dat u op uw smartphone, pc, app, specifieke schermen, enz. kunt raadplegen.
 • Een label voor uw ruimtes, waarmee u aan uw personeel, uw klanten, uw bezoekers, uw publiek … communiceert dat ze zich in een beveiligde ruimte bevinden.
 • De validatie van uw oplossingen door een niveau 1 preventieadviseur.

OPLOSSINGEN

Dankzij Clean Air Safe meldt u via onze app dat u de regelgeving naleeft.

01 — Analyse

Maak online een afspraak voor een gratis ruimte- en luchtkwaliteitsanalyse. Onze geconnecteerde technologieën analyseren continu de luchtkwaliteit en ze helpen ons de exacte nalevingsdrempels vast te stellen.

02 — Diagnose

Deze drempels worden bepaald en gecombineerd met criteria zoals de configuratie van de locatie, het soort activiteit, de bezettingsgraad en de duur, en vervolgens ingevoerd in een programma dat artificiële intelligentie toepast.

Een beveiligingsexpert van niveau 1 controleert en valideert het resultaat, dat u samen met aanbevelingen voor oplossingsprotocollen ontvangt.

 

03 — Zuivering en ventilatie

Omdat elke ruimte een eigen oplossing vereist, beschikken wij over een breed gamma van door de overheid goedgekeurde toestellen. Die apparaten dekken alle op de markt aangeboden technologieën of combinaties van technologieën:

 • HEPA 13-14-filtratie
 • UVC vernietiging
 • Plasma
 • Elektrostatische stofvangers.
 • Ventilatie

04 — Permanente CO2-bewaking van uw ruimtes

Wij rusten uw ruimtes uit met CO2-sensoren aangesloten op een interface die de luchtkwaliteit permanent meet (CO2, vluchtige stoffen, vochtigheid, temperatuur, …) en u waarschuwt in geval van risico’s.

Clean Air Safe biedt meettechnologieën die voldoen aan de strengste normen in de farmaceutische industrie en de ziekenhuissector.

05 — Meld via onze app dat u de regelgeving naleeft

Zodra uw ruimtes beveiligd zijn, kunt u via onze app en microservices aan uw klanten, uw personeel, uw publiek… laten weten dat ze zich in een gecontroleerde ruimte bevinden waar hun veiligheid permanent is gewaarborgd.

ACTIVITEITENSECTOREN

Elke ruimte is uniek.

Elke ruimte is anders en de normen verschillen vaak, afhankelijk van de activiteit. Clean Air Safe doet het uiterste om u een oplossing op maat te bieden, ongeacht uw bedrijfstak.
Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Cultuur & Evenementen

Cultuur & Evenementen

Catering

Catering

Kantoren

Kantoren

Sport & Vrije tijd

Sport & Vrije tijd

Onderwijs

Onderwijs

Accommodatie

Accommodatie

Ontsmetting

Ontsmetting

Wachtkamer

Wachtkamer

Detailhandel

Detailhandel

Agrovoedingssector

Agrovoedingssector

Mobiliteit

Mobiliteit

Contact

Een gratis analyse en diagnose? Vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak vast te leggen.

+32 (0)478 56 76 56
info@cleanairsafe.com

Consent(Required)